مواد مخدر چهارمین منبع درآمد دنیا است
جارستان-فرماندار شهرستان املش گفت:پس از نفت و گاز و صنعت توریسم،مواد مخدر بعنوان چهارمین منبع درآمد قاچاقچیان تلقی می شود یونس محمودی در همایش پیشگیری و مقابله با مواد مخدر گفت:پدیده مواد مخدر از صد سال قبل از میلاد مسیح و پزشکان عاشوری پی بردند در ممالک شرقی از جمله هند و چین از معدود
جارستان-فرماندار شهرستان املش گفت:پس از نفت و گاز و صنعت توریسم،مواد مخدر بعنوان چهارمین منبع درآمد قاچاقچیان تلقی می شود
یونس محمودی در همایش پیشگیری و مقابله با مواد مخدر گفت:پدیده مواد مخدر از صد سال قبل از میلاد مسیح و پزشکان عاشوری پی بردند در ممالک شرقی از جمله هند و چین از معدود ممالکی بودند که مبادرت به شناسایی و کشت این مواد نمودند و در اروپا مجارستان تنها کشوری بود که قادر به کشف و شناسایی مواد مخدر شد.
وی افزود:پس از نفت و گاز و صنعت توریسم، مواد مخدر بعنوان چهارمین منبع درآمد قاچاقچیان تلقی می شود از حیث نکته نظر بهداشتی و درمانی،مواد مخدر پس از تصادفات و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی و سوختگی چهارمین بیماری است که جهان را به خود مبتلا کرده است و بعنوان چهارمین منکر در هزاره سوم میلادی است.
فرماندار املش اظهار کرد:مواد مخدر پس از فقر و تهدیدات آلایندگی زیست محیطی و تهدیدات هسته ای بعنوان چهارمین منبع مخاطره آمیز در جهان تلقی می شود. امیدواریم که همایش های بعدی با حضور و دعوت از اساتید دانشگاهی و انجمن های ان ای و افرادی که از دام اعتیاد نجات یافته اند بیشتر استفاده شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدصفری امام جمعه املش گفت:دو نوع کرامت داریم که ذاتی و اکتسابی است و کرامت ذاتی انسان به نوع دین و نژاد و زبان ندارد و انسان باید به فکر حفظ کرامت خویش باشد.
امام جمعه املش گفت:جامعه ی ما همچون سایر جوامع گرفتار اعتیاد به مواد مخدر شده که با یک همایش نمی توان مشکل را حل کرد و باید هم از ابزار ایجابی و هم از ابزار سلبی بهره برد.
امام جمعه املش بیان کرد:پدیده اعتیاد امروز بعنوان یک معضل اجتماعی و حتی به یک بحران اجتماعی در جامعه ما تبدیل شده است.اعتیاد یک فرد در جامعه نه تنها برای او بلکه برای خانواده و جامعه ای که در آن زندگی می کند؛ هزینه های زیادی را برمی دارد.
وی خاطرنشان کرد:باید علاج واقعه قبل از وقوع آن کرد و برخوردهای قهری نیروی انتظامی و سایر دستگاه ها در کنار برخورد ایجابی مؤثر است و البته نباید از تخصص کارشناسان غفلت نمود و خانواده ها بیشتر دقت کنند و مهارت زندگی را به فرزندان بیاموزند.
امام جمعه املش اضافه کرد:در گذشته آفت اعتیاد مربوط به قشر خاصی از جامعه بود ولی متأسفانه امروزه فقیر و غنی و کوچک و بزرگ و حتی بعضی از کارکنان ادارات و شاغلین و اغنیاء هم معتادند و می طلبد که همه برای مبارزه با این پدیده شوم همت کنند و کار جهادی کنند حتی هنرمندان با کارهای هنری.
امام جمعه املش تصریح کرد:یکی از منابع مالی عظیم و گسترده ی داعش امروزه تولید و توزیع مواد مخدر است و ما باید حداقل تلاش کنیم که داشته های خویش را از دست ندهیم و آمارهای معتادان افزایش نیابد و مهارت های زندگی به فرزندان توسط اولیاء در خانه و معلمان در مدارس آموزش داده شود.
محمدصالح جنت رستمی دادستان املش نیز در ادامه گفت:در شش ماه اول امسال ۱۳۲ فقره پرونده انواع مواد مخدر در این شهرستان تشکیل شد که ۱۰۱ فقره در زمینه تریاک، ۲۴ فقره در خصوص شیشه و هروئین و ۷ فقره هم در خصوص حشیش است.
وی اظهار کرد:مواد مخدر یک بزه فراملی است که از آنسوی مرزهای کشور توسط مافیا و قاچاقچیان بین المللی سازماندهی و ترانزیت می شود.
ایسنا منطقه گیلان،
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰